Wilgenschuttingen

VAN DIJK WILGENSCHUTTINGEN

Uw Specialist in Wilgenschuttingen

We specialiseren ons in het leveren en plaatsen van ‘Wilgenschuttingen’, een natuurlijke en veelzijdige keuze voor tuinafscheiding. Deze schuttingen, die in elke gewenste vorm te plaatsen zijn, bieden het voordeel van winddichtheid. Ze ogen minder benauwend dan reguliere afscheidingen. Bovendien zijn ze decoratief aantrekkelijk, ideaal voor bijvoorbeeld het beschermen van boomstammen of het afbakenen van verhoogde borders in uw tuin.

Planten van groen en leggen van bestrating

Van Dijk Wilgenschuttingen, gevestigd in Everdingen, beheert meer dan 14 hectare aan grond voor de eigen kweek van wilgentenen. Wanneer deze wilgentenen twee jaar oud zijn, worden ze ‘bleeslatten’ genoemd. Ze zijn ideaal voor het vlechten en vormen de basis van onze ambachtelijke wilgentenen schuttingen.

Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven in Nederland en België. Omdat we de productie volledig in eigen hand hebben, elimineren we tussenhandel. Dit stelt ons in staat om de wilgentenen schuttingen aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Onze natuurlijk ogende wilgentenen schuttingen zijn op locatie in elke gewenste vorm en afmeting te vlechten, wat ze uiterst veelzijdig maakt.

Ouderwets handwerk

Onze wilgentenen schuttingen krijgen door traditioneel handwerk een natuurlijke uitstraling en bieden stevige windbescherming dankzij hun compactheid. De flexibiliteit van wilgentenen maakt het mogelijk om ze in bijna elke vorm te vormen. Denk aan rozenbogen, balkonschermen of afscheidingen voor kliko containers. Deze objecten geven een unieke uitstraling aan tuinen en erven. Martijn van Dijk, een meester in dit ambacht, plaatst de palen ter plekke en vlecht de wilgentenen er handmatig omheen. Dit zorgt voor een solide en stabiel resultaat met hoge duurzaamheid.

Wilgenschuttingen en Pergola

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

VAN DIJK WILGENSCHUTTINGEN

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Laat ons u informeren over alle mogelijkheden voor uw specifieke situatie en/of wensen per telefoon of per e-mail. Wij zijn u graag van dienst en gaan desgewenst enthousiast en voortvarend voor u aan de slag om uw tuin in een nieuw jasje te steken.