Schapenhekken

VAN DIJK WILGENSCHUTTINGEN

Schapenhekken van duurzaam kastanjehout

Bij Van Dijk wilgenschuttingen in Everdingen kunt u terecht voor de productie en plaatsing van schapenhekken van duurzaam gekweekt kastanjehout. Onze schapenhekken zijn van prima kwaliteit en verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen. Wij bieden schapenhekken in talrijke soorten en maten. U heeft de keuze uit een breed scala aan hoogtes, de latten worden aan elkaar gebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad, waardoor roesten is uitgesloten.

Kastanjehout dat wij verwerken is onderhoudsvrij, doordat het looizuur bevat kan een schapenhek van onbehandeld hout een lange levensduur bereiken. Hierdoor wordt kastanjehout steeds populairder ten opzicht van traditioneel geïmpregneerd hout. In ons assortiment voeren wij ook de benodigde palen van diverse afmetingen.

Schapenhekken met een lange levensduur

Wilt u zich dus verzekeren van een duurzaam product, dan is een schapenhek een goede keuze. Onze schapenhekken vallen onder duurzaamheidsklasse 2. Dit garandeert een levensduur van het onbehandelde hout, variërend van 12 tot 15 jaar. De duurzaamheid is wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals de plaatselijke omstandigheden en de dikte van het hout. Ook kunt u bij ons terecht voor poorten, die in het spijlenhekwerk geplaatst kunnen worden.

Met een schapenhek krijgt u een product met een landelijke en rustieke uitstraling en door de zeer goede duurzaamheid doet u een zinvolle investering. Vele tevreden klanten hebben al besloten om hun erf of tuin te verfraaien met een schapenhek. Door een efficiënte bedrijfsvoering en een scherpe inkoopstrategie kunnen wij u een gunstige prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Schapenhek op maat

Een schapenhek is verkrijgbaar in verschillende latafstanden, zodat u de keuze heeft uit diverse uitvoeringen. Doordat er een ruimte is tussen de latten krijgt begroeiing de kans om er tussendoor te groeien. Een schapenhek kent vele toepassingen, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een diervriendelijke en veilige barriére voor kinderen als afscheiding van een vijver. Door de kracht van de afscheiding wordt een veilige situatie geschapen. Daarnaast worden schapenhekken ook toegepast voor oeverbescherming en duinbescherming. Kortom een zeer veelzijdig product, wat niet alleen uitblinkt door degelijkheid en duurzaamheid, maar ook een bijzonder fraaie uitstraling heeft. Kiest u voor een product van Van Dijk wilgenschuttingen, dan kiest u voor kwaliteit en service. Laat ons u adviseren over de vele mogelijkheden.

VAN DIJK WILGENSCHUTTINGEN

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Laat ons u informeren over alle mogelijkheden voor uw specifieke situatie en/of wensen per telefoon of per e-mail. Wij zijn u graag van dienst en gaan desgewenst enthousiast en voortvarend voor u aan de slag om uw tuin in een nieuw jasje te steken.