ONZE DIENSTEN

Tuinaanleg

Tuinaanleg en tuinontwerp

Tuinaanleg

Planten van groen en leggen van bestrating

plaatsen van bestrating

Van Dijk Wilgenschuttingen kan u van dienst zijn in de regio Everdingen met het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de bestrating van een tuin of groenvoorziening. Een tuin wordt vaak gezien als een buitenkamer van een woning, waar het goed toeven is. Met name in de warmere maanden kunt u in een fraai aangelegde tuin lekker buiten leven, eten en van een drankje genieten, maar ook in de resterende maanden kan een goed ontworpen en onderhouden tuin een fraaie blikvanger vormen.

Van Dijk Wilgenschuttingen kan uw droomtuin van A tot Z voor u realiseren. Wij luisteren goed naar de wensen en behoeften van de klant en stemmen daar een plan van aanpak op af. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen in geval van nieuwbouw of een bestaande tuin grondig laten renoveren in uw pand in Everdingen en wijde omgeving, dan bent u bij Van Dijk Wilgenschuttingen aan het juiste adres. Ook het grondwerk wordt door ons professioneel verzorgd om zo een stabiele basis voor de bestrating te verkrijgen.

Bestrating

De bestrating kan door ons worden aangelegd, waarbij u de keuze heeft uit allerlei vormen van bestrating, of het nu gaat om grillige natuursteen of handgebakken klinkers of kinderkopjes, wij hebben de vakkennis en de ervaring om alle soorten (sier)bestratingen voor de klant te kunnen leggen. Hierbij houden wij goed rekening met de belasting die het te verduren krijgt, daarbij kunt u vertrouwen op ons inzicht en een zorgvuldige werkwijze. Om uw tuin compleet te maken kunt u ook kiezen voor een veranda of een vijver, hierin verrichten wij maatwerk en houden rekening met de plaatselijke omstandigheden en uiteraard het beschikbare budget. Alles is bespreekbaar, wij voorzien u graag van een vrijblijvende en transparante offerte, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Specialist in tuinaanleg en onderhoud in de regio van Everdingen

Neem contact op

Iets wat mooi is moet ook mooi blijven, daarvoor verzorgt Van Dijk Wilgenschuttingen in Everdingen ook het onderhoud aan uw tuin, wij verzorgen de seizoensvoorbereidingen, het snoeien van bomen en struiken en verwijderen dode of ontsierende beplanting.

Dit onderhoud kan plaatsvinden op incidentele basis, maar wij bieden onze klanten ook aantrekkelijke onderhoudscontracten, waardoor uw tuin het hele jaar door een visitekaartje vormt.

Wilt u uw droomtuin gerealiseerd hebben in Everdingen en omstreken? Neemt u dan contact op met Van Dijk Wilgenschuttingen, wij kunnen u van dienst zijn met een breed scala aan diensten en werken snel en accuraat.

Vraag een gratis offerte aan

Van Dijk Wilgenschuttingen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Laat ons u informeren over alle mogelijkheden voor uw specifieke situatie en/of wensen per telefoon of per e-mail. Wij zijn u graag van dienst en gaan desgewenst enthousiast en voortvarend voor u aan de slag om uw tuin in een nieuw jasje te steken.

Van Dijk Wilgenschuttingen is gevestigd in Everdingen en heeft zich in de jaren van haar bestaan gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden.