Wilgentenen schutting specialist!

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van "Wilgenschuttingen" 

Deze zeer natuurlijke schuttingen kunnen wij in elke willekeurige vorm plaatsen.

Het voordeel van deze schuttingen is dat het zeer winddicht is en integenstelling tot "reguliere afscheidingen" niet benouwend overkomt.

Ook als decoratie is deze techniek zeer fraai, denk hierbij aan beschermingen rond boomstammen, als afscheiding van verhoogde borders in uw tuin. 

Wilgentenen schutting herfst

Vraag een offerte aan!

Wilgentenen schutting

Van Dijk Wilgenschuttingen is gevestigd in Everdingen en heeft de beschikking over meer dan 14 hectare grond, waar wilgentenen gekweekt worden in eigen beheer. Als deze wilgentenen de leeftijd van 2 jaar bereikt hebben wordt gesproken over bleeslatten, deze zijn prima geschikt om gevlochten te worden en vormen zo de basis voor ambachtelijk gevlochten wilgentenen schuttingen.

Van Dijk Wilgenschuttingen in Everdingen verricht deze werkzaamheden voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Doordat wij de productie geheel zelf verzorgen is er geen sprake van tussenhandel, waardoor wij de wilgentenen schuttingen kunnen aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs. De zeer natuurlijk ogende schuttingen van wilgentenen kunnen in elke gewenste vorm en afmeting gevlochten worden op locatie, waardoor dit materiaal zeer veelzijdig toepasbaar is.

De wilgentenen schuttingen worden met ouderwets handwerk zo gevlochten dat zij een natuurlijk uiterlijk krijgen en door de compactheid een goede bescherming tegen de wind bieden. Wilgentenen zijn zeer flexibel, waardoor deze in vrijwel elke vorm te modelleren zijn, u kunt hierbij ook bijvoorbeeld denken aan rozenbogen, maar ook aan schermen op een balkon of afscheidingen voor kliko containers. Wilgentenen objecten kunnen een tuin of erf een bijzondere uitstraling geven, Martijn van Dijk beheerst dit authentieke handwerk tot in de puntjes, de palen worden op locatie geplaatst en met de hand worden de wilgentenen om de palen gevlochten, waardoor een zeer degelijk en stabiel geheel ontstaat, wat een grote duurzaamheid garandeert.
 
Onbehandelde wilgentenen schuttingen bereiken doorgaans een levensduur van zo'n tien jaar. Deze levensduur kan verlengd worden als de wilgentenen behandeld worden met olie. Wat uw wensen ook zijn in Nederland of België, Martijn van Dijk in Everdingen verzorgt altijd maatwerk en door onze ruime ervaring en creativiteit bent u altijd verzekerd van een optimaal en aantrekkelijk eindresultaat, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Een tuinafscheiding van wilgenteen zorgt voor een goede privacy, een wilgentenen schutting kan zo ondoorzichtig worden gevlochten als u wenst, daarmee wordt ook de wind tegengehouden, waardoor een wilgentenen schutting ook bijdraagt aan een behaaglijk klimaat in uw tuin. Voorwaarde voor deze doelstelling is wel een solide plaatsing van de wilgentenen schuttingen, hiervoor bent u bij Van Dijk Wilgenschuttingen aan het goede adres.

Wij streven altijd naar tevreden klanten en kunnen u een goede prijs bieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de topkwaliteit die wij als ambachtsman u leveren. Informeert u voor alle mogelijkheden per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst om uw wilgentenen schutting te ontwerpen en te plaatsen.
Wilgentenen schutting
Wilgentenen schutting
Wilgentenen schutting