Schapenhekken van duurzaam kastanjehout

Bij Van Dijk wilgenschuttingen in Everdingen kunt u terecht voor de productie en plaatsing van schapenhekken van duurzaam gekweekt kastanjehout. Onze schapenhekken zijn van prima kwaliteit en verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen. Wij bieden schapenhekken in talrijke soorten en maten. U heeft de keuze uit een breed scala aan hoogtes, de latten worden aan elkaar gebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad, waardoor roesten is uitgesloten.

Onderhoudsvrije schapenhekken

Kastanjehout dat wij verwerken is onderhoudsvrij, doordat het looizuur bevat kan een schapenhek van onbehandeld hout een lange levensduur bereiken. Hierdoor wordt kastanjehout steeds populairder ten opzicht van traditioneel geïmpregneerd hout. In ons assortiment voeren wij ook de benodigde palen van diverse afmetingen.

Wat mogen wij voor u doen?

Duurzaam materiaal

Wilt u zich dus verzekeren van een duurzaam product, dan is een schapenhek een goede keuze. Onze schapenhekken vallen onder duurzaamheidsklasse 2. Dit garandeert een levensduur van het onbehandelde hout, variërend van 12 tot 15 jaar. De duurzaamheid is wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals de plaatselijke omstandigheden en de dikte van het hout. Ook kunt u bij ons terecht voor poorten, die in het spijlenhekwerk geplaatst kunnen worden.

Betaalbare schapenhekken van kwaliteit

Met een schapenhek krijgt u een product met een landelijke en rustieke uitstraling en door de zeer goede duurzaamheid doet u een zinvolle investering. Vele tevreden klanten hebben al besloten om hun erf of tuin te verfraaien met een schapenhek. Door een efficiënte bedrijfsvoering en een scherpe inkoopstrategie kunnen wij u een gunstige prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Een schapenhek is verkrijgbaar in verschillende latafstanden, zodat u de keuze heeft uit diverse uitvoeringen. Doordat er een ruimte is tussen de latten krijgt begroeiing de kans om er tussendoor te groeien. Een schapenhek kent vele toepassingen, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een diervriendelijke en veilige barrière voor kinderen als afscheiding  van een vijver. Door de kracht van de afscheiding wordt een veilige situatie geschapen. Daarnaast worden schapenhekken ook toegepast voor oeverbescherming en duinbescherming.

Kortom een zeer veelzijdig product, wat niet alleen uitblinkt door degelijkheid en duurzaamheid, maar ook een bijzonder fraaie uitstraling heeft. Kiest u voor een product van Van Dijk wilgenschuttingen, dan kiest u voor kwaliteit en service. Laat ons u adviseren over de vele mogelijkheden.

Neemt u voor nadere informatie en/of een vrijblijvende informatie vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Mogelijk bent u binnenkort in het bezit van een schapenhek, wat voldoet aan uw verwachtingen, dat beloven wij u. Vele tevreden klanten gingen u al voor, uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren.