Grondverzet

Wij zijn specialisten op het gebied van "kleinschalig" grondverzet.

Denkt u hierbij aan het realiseren van vijvers, aanleg van aarden wallen, eventueel in combinatie van een fraaie schutting van wilgentenen.

Maar ook het leveren en aanbrengen van steenslag voor zeer onderhoudsvriendelijke paden etc.

Behalve de levering van grond, zand etc verzorgen wij ook de afvoer van overtollige materialen.

Kraanmachine grondverzet

Wat mogen wij voor u doen?

Grondverzet Everdingen

Martijn van Dijk verhuur is gevestigd in Everdingen en heeft zich gespecialiseerd in het verrichten van kleinschalig grondverzet. Alle grondwerkzaamheden kunnen handmatig of met inzet van het juiste materieel worden verricht, afhankelijk van de klus in Everdingen en omgeving. Wij beschikken over de juiste materialen zoals een shovel en een kraan, ook kunnen wij een minigraver of een frees gebruiken op moeilijker bereikbare plaatsen.
De diverse werkzaamheden worden met de juiste precisie uitgevoerd om schade aan uw tuin te voorkomen, door onze ruime ervaring in het verrichten van grondwerk bent u verzekerd van een nette en doortastende werkwijze, waardoor wij de overlast voor de bewoners tot een minimum hopen te beperken.
Voor veel klanten in Everdingen en omgeving hebben wij al vijvers gegraven, dit kunnen wij realiseren in alle vormen en maten, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, u bereikt hier een absolute verfraaiing van uw tuin mee en door de vakkundige aanleg door Martijn van Dijk verhuur bent u verzekerd van een goede duurzaamheid.
 
Ook kunt u denken aan wat omvangrijkere projecten, zoals het aanleggen van aarden wallen, het frezen of omspitten van uw tuin, de voorbereidingen voor de aanleg van een terras of oprit, maar ook kunt u een beroep op ons doen voor het uitgraven van sleuven ten behoeve van bijvoorbeeld een riolering, hemelwaterafvoer, kabels en leidingen. Ook verrichten wij grondverzetswerkzaamheden voor de aanleg van een fundering, voor complete huizen maar ook voor bijvoorbeeld een serre of een garage.
 
Bij alle werkzaamheden zorgen wij altijd voor de aanvoer van eventueel benodigde materialen, zoals zand en grind, maar ook verwijderen wij zorgvuldig alle restmaterialen die overblijven na ons grondwerk. Martijn van Dijk verhuur ziet elk project als een uitdaging, geen enkel grondverzet is hetzelfde, wij overleggen altijd goed met de klant en inventariseren de plaatselijke omstandigheden op mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.
Wij geloven niet in problemen maar in oplossingen, waarbij de tevredenheid van de klant altijd voorop moet staan. Doordat u altijd maar één aanspreekpunt heeft kan de communicatie altijd vlot verlopen, waardoor wij snel kunnen inspringen op veranderingen in wensen van de klant.
 
Een goede nazorg is voor ons erg belangrijk, wanneer Martijn van Dijk in Everdingen de klus heeft geklaard is het einddoel pas bereikt als de klant tevreden is met de werkzaamheden, zo niet dan zullen wij alles in het werk stellen om alsnog te voldoen aan het volledige verwachtingspatroon van de klant, dat noemen wij een goede nazorg!
Grond verzet
Grondverzet